Mogę spróbować, już brałem udział w takiej akcji w zagranicznej grupie. Całkiem niezłe to wyszło.
Comment has been collapsed.
You will be polished for not activating your won Tryst.
indeed, perhaps something should be done about this...but then again they're poland so its hard to take too seriously. they're like europe's canada, plot all they want they're still going to be canada. except worse because europe. I'm sure its harmless enough...
Co za problem podnieść sobie CV o niecałe 50? Możesz to zrobić raz-dwa i dołączyć mając 100$ CV...
No cóż Rok temu zostałem wywalony z tej grupy, bo wypowiedziałem się na temat regulaminu. Oczywiście negatywnie :). Lepszą opcją byłoby zrobienie eventu o północy z 24 na 25 gdzie ludzie dostają prezenty, a nie 1 stycznia gdzie połowa ludzi po 3 stycznia wróci dopiero do domu.
Po 1sze, co to zmieni, czy otrzymasz wygrana gre po 10h czy po 2 dniach?
Po 2gie - tak, bo wszyscy wyjezdzaja na sylwestra ale nikt nie wyjezdza na swieta i kazdy wigilie/swieta spedzi przed kompem. Ja np jako ze na swieta bede u rodziny jakby event sie konczyl w nocy z 24 na 25 to akurat wlasnie w takim wypadku bylbym online dopiero po 3 dniach. A ze impreza sylwestrowa na miescie, to bede juz 1szego stycznia. Wiec twoj argument jest inwalidą ;p
Po 3cie - idea wyboru terminu byla taka, zeby przed koncem eventu jak najwiecej dni Winter Sale zalapac. Wiecej dni, wieksza roznorodnosc w bonusowych gibach.
Dam bumpa bo dru lubi jeść gówno na spółkę z linem.
Nie chcemy już ludzi! Nie wchodzcie! Wszystkie dobre gry juz na giveawayach, wiec bedziecie tylko zmniejszac szanse na zwycięstwo! A MI CHODZI TYLKO O ZWYCIĘSTWO! HAHAHAHAHAHA!
18 Comments - Last post 3 minutes ago by Zepy
2 Comments - Last post 10 minutes ago by DanteOP
768 Comments - Last post 11 minutes ago by grimfandango8888
37 Comments - Last post 1 hour ago by GarlicToast
49 Comments - Last post 1 hour ago by Chris76de
11 Comments - Last post 2 hours ago by PoeticKatana
154 Comments - Last post 2 hours ago by LeLecherousLeech
35 Comments - Last post 15 seconds ago by Zepy
41 Comments - Last post 5 minutes ago by ELGADO26
28,504 Comments - Last post 7 minutes ago by stlpaul
2,212 Comments - Last post 7 minutes ago by Mayanaise
11 Comments - Last post 13 minutes ago by IronKnightAquila
7 Comments - Last post 18 minutes ago by antidaz
3,435 Comments - Last post 32 minutes ago by ba2
PLEASE IGNORE THIS THREAD IF YOU DO NOT SPEAK POLISH LANGUAGE, THANKS.
AKTUALIZACJA!
Od teraz osoby z CV nie mniejszym niż $100 mają możliwość dołączenia do Eventu. Mamy nadzieję, że ta decyzja zwiększy trochę liczbę uczestników.
Witam!
Chciałbym Was serdecznie zaprosić do eventu z okazji zbliżającego się Nowego Roku. Dla niezapoznanych z tematem powiem, iż eventy polegają na zebraniu odpowiedniej ilości uczestników, którzy tworzą wcześniej ustalone giveaway'e kończące się w jednym czasie. Przysługuje nam jeden cel - wspólne emocje towarzyszące ostatnim chwilom eventu. Gorąco zatem zachęcam do zapoznania się z wymaganiami.
Event zaczyna się 18.12.2013 (północ), a kończy 01.01.2014 (również północ). Profil grupy znajdziecie tutaj - dowiecie się tam wszystkiego, czego nie jesteście pewni. Pełen regulamin znaleźć możecie w tym miejscu. Poniżej opiszę najważniejsze punkty:
Jeśli zapoznałeś się z powyższym regulaminem oraz akceptujesz jego warunki, zgłoś się do jednego z adminów (dru, beziko, line lub ViciousCrow).
Surowe (dla niektórych) warunki eventu są konieczne, aby nie dopuścić do skrajnych przypadków, w których to osoby ze szczerą chęcią wspólnej zabawy wystawiają wstawki AAA i nie wygrywają nic, a osoby z jedynym zamiarem zgarnięcia jak najwięcej dla siebie dostają to, czego chcą.
Grupy Wylęgarnia Zaparowanych Eventów będziemy używać w przyszłości do innych eventów, tak więc po wszystkim wyczyścimy grupę i będziemy przeprowadzać rekrutację ponownie, na nowy już event.