Nadal żyjemy i wierzgamy. Może to tylko prolog, ale recenzja to recenzja. Oto ona w tym linku Scrapnaut: Prologue
Comment has been collapsed.
Dzisiaj zakończyłem okres izolacji domowej. Więc moja uwaga rodacy: noście poprawnie maseczki, zachowujcie dystans, dezynfekujcie i wietrzcie mieszkania!
Dzięki, już jestem po, więc mam spokój na kilka miesięcy.
Czasami daję znać - przykładowo jeżeli osiągnięcia są z tych, których robienie śni się po nocach.
Właśnie jako grupa osiągnęliśmy liczbę ponad 100 osób! Pragnę zaznaczyć, że mamy jeszcze sporo miejsca dla kolejnych - wystarczy, że lubicie czytać recenzje albo zaliczać komplet osiągnięć z gier, znajomość polszczyzny również wskazana, ale skoro to czytasz... Cieszę się, że jest nas już tylu!
Niedawno ukończyłem i zrecenzowałem Sleeping Dogs: Definitive Edition, więc serdecznie zapraszam do lektury! Spodobało się czytanie? To zapraszam też do grupy i obserwowania kuratora (linki dostępne w pierwszym poście tego tematu czyli na górze)!
Z tą to chyba wspiąłem się na szczyt własnych możliwości, ale spróbuję.
Lepiej późno niż kastetem między oczy... Udanego 2021!
To się zapomniałem...! Napisałem już dwie recenzję, ale przez tą nieszczęsną skromność mojej osoby nie podzieliłem się z Wami tą informacją, ale wpadka! Tak więc tym razem hurtowo, bo mam dwie: Middle-earth™: Shadow of Mordor™ oraz To the Moon. Obiecuję poprawę, to był naprawdę przedostatni raz!
Mały tytuł, ale wielkie żale czyli moja kolejna recenzja, tym razem Hentai Beach .
Dla odmiany recenzja czegoś prawdziwie wartościowego czyli Finding Paradise. Musiałem się odchamić po brudzie poprzedniego tytułu.
Do kompletu jeszcze recenzja A Bird story. Miłej lektury w ten zimny dzień!
Miesiąc łowienia osiągnięć aby wreszcie przyjść do Was z recenzją. Oto długo oczekiwana i z utęsknieniem wypatrywana recenzja Talisman: Origins !
Co tam miesiąc, tutaj znowu było sporo czekania aż zrobię 100% osiągnięć, ale oto recenzja Yakuza 3 Remastered, czas zabrać się za kolejne części serii!
Myśleliście , że kolejny miesiąc nie będzie recenzji, co? A tu kolejna, gra dla dorosłych osób, miłej lektury.
Myśleliście, że kolejny tydzień nie będzie recenzji, co? A tu kolejna, przy okazji nowa twarz w ekipie. Gromkie brawa na zachętę dla niego i miłej lektury: Wolfenstein: the New order.
Po niecałym roku istnienia jako grupa otrzymaliśmy grę w ramach programu kuratorskiego: Apollo in Outer Space. Nie wiem kiedy i czy zdołam zrecenzować, to chociaż uhonoruję ten gest wzmianką tutaj i ówdzie. Twórcom gry serdecznie dziękuję!
Witam w grupie, powodzenia w pielęgnowaniu pikselowego zbieractwa!
Dzisiaj recenzja gry paragrafowej Forest of Doom, zapraszam do lektury!
Lepiej późno niż wcale, dzisiaj recenzja kanonu gier indie czyli Machinarium, zwyczajowo zapraszam do lektury!
Dwie recenzje w cenie jednej czyli Marvel Puzzle Quest oraz Big Brain Wolf. Lektura to będzie sama przyjemność, słowo!
52 Comments - Last post 8 seconds ago by adveniat
11 Comments - Last post 29 minutes ago by Fluffster
1,024 Comments - Last post 41 minutes ago by sensualshakti
5 Comments - Last post 49 minutes ago by AdJ
47,128 Comments - Last post 51 minutes ago by JMM72
7 Comments - Last post 1 hour ago by lext
242 Comments - Last post 2 hours ago by adam1224
1,337 Comments - Last post 42 seconds ago by Waxlor
9,215 Comments - Last post 1 minute ago by insideAfireball
47 Comments - Last post 5 minutes ago by schmetti
119 Comments - Last post 8 minutes ago by cheeki7
45 Comments - Last post 17 minutes ago by Momo1991
9,579 Comments - Last post 19 minutes ago by StrangeAsAngels
155 Comments - Last post 28 minutes ago by Fluffster
Witam. Lubisz czytać recenzje gier? Interesuje Cię granie aby mieć wszystkie osiągnięcia i zastanawiasz się czy ten właśnie tytuł zapewni Ci dobre doznania w tym temacie? A może sam lubisz skrobnąć coś od siebie po zdobyciu kompletu? W takim razie zapraszam do mojej grupy Steam: https://steamcommunity.com/groups/rec100cheevo
Naturalnie przyda się też wsparcie jako obserwator mojego Kuratora: https://store.steampowered.com/curator/38123333/
PS.1: Obecnie recenzje są wyłącznie w języku polskim.
PS. 2: Z racji niemal inwazji osób nieznających języka polskiego postanowiłem wprowadzić rygor i teraz obecność w grupie jest możliwa tylko po zaakceptowaniu prośby o przyjęcie albo otrzymaniu zaproszenia! Nadal jestem jednak otwarty na obecność osób bez polskiego obywatelstwa - jeżeli udowodnią umiejętność posługiwania się językiem polskim.
PS. 3: Jesteśmy już na Facebooku: https://www.facebook.com/profile.php?id=100093256016064 !