Najlepszego z okazji Dnia Dziecka! Aby popieścić nasze wewnętrzne dziecko mamy dzisiaj recenzję zestawu gier z waszych lat młodości - albo sprzed dnia waszego pojawienia się na świecie! Oto SEGA Mega Drive & Genesic Classics Collection.
Comment has been collapsed.
Dobrze rozpocząć nowy tydzień od świeżej recenzji dobrej gry! Do przeczytania jest recenzja Yakuzy 4 Remastered, zapraszam do lektury!
Istniejemy już rok! Dzisiaj grupa obchodzi swoje pierwsze urodziny! Zdrowie! Mamy naturalnie miejsce na nowe osoby, które chętnie poczytają recenzje!
Nowa recenzja, tym razem połączenie karcianki z roguelite RPG czyli Iris and the Giant.
Recenzje: Treasure Hunter Simulator oraz Mazowiecka Przygoda.
Dawno nie było czegoś dla dorosłych graczy. Oto Oppaidius Summer Trouble!
Oficjalnie ogłaszam, że obserwuje nas już 100 osób! Jestem wdzięczny za każdą osobę, która postanowiła to uczynić i wyrażam nadzieję, że prędko zwielokrotnimy tę liczbę!
Krytyczna recenzja gry dla dojrzałego wiekowo odbiorcy czyli Hentai Nureta Puzzle College.
Równie krytyczna recenzja "gry" dla dorosłych czyli Hentai Nureta Cyberpunk.
Czas na jakiś wielki tytuł z gangsterskiej sagi czyli recenzja Yakuza 5 Remastered.
Właśnie dzisiaj skończyłem recenzować zakończenie sagi o Kazumie Kiryu czyli Yakuza 6: Song of Life.
Dwa miesiące przy Yakuza: Like a Dragon minęły szybciej niż myślałem, acz kosztem wydłużonego procesu twórczego przy pisaniu tejże recenzji. Nie żałuję niczego! Nie obiecuję też, że kolejne recenzje mojego autorstwa pojawią się w krótszych odcinkach czasu, acz chwilowo robię sobie odwyk od długich serii i pogram też w mniejsze skarby z mojej przepastnej biblioteczki. Dobra, koniec rozpisywania się, przyjemnej lektury!
Szybciej niż w dwa miesiące! Wracam do klimatów Świata Mroku, oczekujcie w najbliższej przyszłości kolejnych recenzji tego cyklu. Natomiast dzisiaj jest Vampire: Masquerade - Coteries of New York. Udanego dnia i przyjemnej lektury!
Szybciej niż polska kolej! Tym razem recenzja Vampire: The Masquerade - Shadows of New York. Przyjemnej lektury i udanego wieczoru!
To dwie na raz, jedna od mg-mata, druga ode mnie: Alchemy Mysteries: Prague Legends oraz Isekai Quest. Przyjemnej lektury!
W tym tygodniu mamy hattrick czyli trzy napisane przeze mnie recenzje do trzech ukończonych na 100% osiągnięć gier! Trzecią jest The World Next Door. Przyjemnej lektury!
Popieram, też mam w planach! Niestety, mam spore te plany...
Kilka nowych recenzji na grupie: Hero of The Kingdom, Hero of The Kingdom II i dla odmiany Assasin's Creed Origins. Przyjemnej lektury całej trójki!
Coś na rozruszanie zwojów mózgowych? A może Evo Explores?
37 Comments - Last post 7 minutes ago by Gamy7
250 Comments - Last post 1 hour ago by Zero224
795 Comments - Last post 2 hours ago by FranckCastle
364 Comments - Last post 2 hours ago by Zepy
44 Comments - Last post 3 hours ago by IronKnightAquila
107 Comments - Last post 5 hours ago by LosingMyEdge
94 Comments - Last post 6 hours ago by BarbaricGenie
532 Comments - Last post 8 minutes ago by evL
10 Comments - Last post 12 minutes ago by eldonar
635 Comments - Last post 25 minutes ago by Momo1991
188 Comments - Last post 34 minutes ago by wigglenose
132 Comments - Last post 38 minutes ago by f300
56 Comments - Last post 41 minutes ago by m0r1arty
28 Comments - Last post 1 hour ago by orono
Witam. Lubisz czytać recenzje gier? Interesuje Cię granie aby mieć wszystkie osiągnięcia i zastanawiasz się czy ten właśnie tytuł zapewni Ci dobre doznania w tym temacie? A może sam lubisz skrobnąć coś od siebie po zdobyciu kompletu? W takim razie zapraszam do mojej grupy Steam: https://steamcommunity.com/groups/rec100cheevo
Naturalnie przyda się też wsparcie jako obserwator mojego Kuratora: https://store.steampowered.com/curator/38123333/
PS.1: Obecnie recenzje są wyłącznie w języku polskim.
PS. 2: Z racji niemal inwazji osób nieznających języka polskiego postanowiłem wprowadzić rygor i teraz obecność w grupie jest możliwa tylko po zaakceptowaniu prośby o przyjęcie albo otrzymaniu zaproszenia! Nadal jestem jednak otwarty na obecność osób bez polskiego obywatelstwa - jeżeli udowodnią umiejętność posługiwania się językiem polskim.
PS. 3: Jesteśmy już na Facebooku: https://www.facebook.com/profile.php?id=100093256016064 !