Witam. Lubisz czytać recenzje gier? Interesuje Cię granie aby mieć wszystkie osiągnięcia i zastanawiasz się czy ten właśnie tytuł zapewni Ci dobre doznania w tym temacie? A może sam lubisz skrobnąć coś od siebie po zdobyciu kompletu? W takim razie zapraszam do mojej grupy Steam: https://steamcommunity.com/groups/rec100cheevo
Naturalnie przyda się też wsparcie jako obserwator mojego Kuratora: https://store.steampowered.com/curator/38123333/
PS.1: Obecnie recenzje są wyłącznie w języku polskim.
PS. 2: Z racji niemal inwazji osób nieznających języka polskiego postanowiłem wprowadzić rygor i teraz obecność w grupie jest możliwa tylko po zaakceptowaniu prośby o przyjęcie albo otrzymaniu zaproszenia! Nadal jestem jednak otwarty na obecność osób bez polskiego obywatelstwa - jeżeli udowodnią umiejętność posługiwania się językiem polskim.
PS. 3: Jesteśmy już na Facebooku: https://www.facebook.com/profile.php?id=100093256016064 !

4 years ago*

Comment has been collapsed.

Najlepszego z okazji Dnia Dziecka! Aby popieścić nasze wewnętrzne dziecko mamy dzisiaj recenzję zestawu gier z waszych lat młodości - albo sprzed dnia waszego pojawienia się na świecie! Oto SEGA Mega Drive & Genesic Classics Collection.

3 years ago*
Permalink

Dobrze rozpocząć nowy tydzień od świeżej recenzji dobrej gry! Do przeczytania jest recenzja Yakuzy 4 Remastered, zapraszam do lektury!

3 years ago
Permalink

Jak tam środek tygodnia tego letniego dnia? Może chcecie się ochłodzić w skandynawskich klimatach gry Year Walk? Samej gry (jeszcze...?) nie oferuję, ale recenzję jak najbardziej. Przyjemnej lektury!

3 years ago
Permalink

Prawie weekend! Zapraszam więc do lektury kolejnej recenzji!

3 years ago
Permalink

Istniejemy już rok! Dzisiaj grupa obchodzi swoje pierwsze urodziny! Zdrowie! Mamy naturalnie miejsce na nowe osoby, które chętnie poczytają recenzje!

3 years ago
Permalink

Nowa recenzja, tym razem połączenie karcianki z roguelite RPG czyli Iris and the Giant.

3 years ago
Permalink

Recenzja STASIS na naszej grupie.

3 years ago
Permalink

3 years ago
Permalink

Dawno nie było czegoś dla dorosłych graczy. Oto Oppaidius Summer Trouble!

3 years ago
Permalink

Oficjalnie ogłaszam, że obserwuje nas już 100 osób! Jestem wdzięczny za każdą osobę, która postanowiła to uczynić i wyrażam nadzieję, że prędko zwielokrotnimy tę liczbę!

3 years ago
Permalink

Krytyczna recenzja gry dla dojrzałego wiekowo odbiorcy czyli Hentai Nureta Puzzle College.

3 years ago
Permalink

Równie krytyczna recenzja "gry" dla dorosłych czyli Hentai Nureta Cyberpunk.

3 years ago
Permalink

Czas na jakiś wielki tytuł z gangsterskiej sagi czyli recenzja Yakuza 5 Remastered.

3 years ago
Permalink

Kolejne wielkie dzieło czyli DEATH STRANDING.

3 years ago
Permalink

Właśnie dzisiaj skończyłem recenzować zakończenie sagi o Kazumie Kiryu czyli Yakuza 6: Song of Life.

3 years ago
Permalink

Recenzja Iron Danger.

3 years ago
Permalink

Recenzja Dagon. Niech Gwiazdy Będą w Porządku!

3 years ago
Permalink

Dwa miesiące przy Yakuza: Like a Dragon minęły szybciej niż myślałem, acz kosztem wydłużonego procesu twórczego przy pisaniu tejże recenzji. Nie żałuję niczego! Nie obiecuję też, że kolejne recenzje mojego autorstwa pojawią się w krótszych odcinkach czasu, acz chwilowo robię sobie odwyk od długich serii i pogram też w mniejsze skarby z mojej przepastnej biblioteczki. Dobra, koniec rozpisywania się, przyjemnej lektury!

3 years ago
Permalink

Szybciej niż w dwa miesiące! Wracam do klimatów Świata Mroku, oczekujcie w najbliższej przyszłości kolejnych recenzji tego cyklu. Natomiast dzisiaj jest Vampire: Masquerade - Coteries of New York. Udanego dnia i przyjemnej lektury!

3 years ago
Permalink

Szybciej niż polska kolej! Tym razem recenzja Vampire: The Masquerade - Shadows of New York. Przyjemnej lektury i udanego wieczoru!

3 years ago
Permalink

To dwie na raz, jedna od mg-mata, druga ode mnie: Alchemy Mysteries: Prague Legends oraz Isekai Quest. Przyjemnej lektury!

3 years ago
Permalink

W tym tygodniu mamy hattrick czyli trzy napisane przeze mnie recenzje do trzech ukończonych na 100% osiągnięć gier! Trzecią jest The World Next Door. Przyjemnej lektury!

3 years ago
Permalink

Właśnie robię 100% do Stardew Valley. :D

3 years ago
Permalink

Popieram, też mam w planach! Niestety, mam spore te plany...

3 years ago
Permalink

Kilka nowych recenzji na grupie: Hero of The Kingdom, Hero of The Kingdom II i dla odmiany Assasin's Creed Origins. Przyjemnej lektury całej trójki!

3 years ago
Permalink

Coś na rozruszanie zwojów mózgowych? A może Evo Explores?

3 years ago
Permalink

Sign in through Steam to add a comment.