Witam. Lubisz czytać recenzje gier? Interesuje Cię granie aby mieć wszystkie osiągnięcia i zastanawiasz się czy ten właśnie tytuł zapewni Ci dobre doznania w tym temacie? A może sam lubisz skrobnąć coś od siebie po zdobyciu kompletu? W takim razie zapraszam do mojej grupy Steam: https://steamcommunity.com/groups/rec100cheevo
Naturalnie przyda się też wsparcie jako obserwator mojego Kuratora: https://store.steampowered.com/curator/38123333/
PS.1: Obecnie recenzje są wyłącznie w języku polskim.
PS. 2: Z racji niemal inwazji osób nieznających języka polskiego postanowiłem wprowadzić rygor i teraz obecność w grupie jest możliwa tylko po zaakceptowaniu prośby o przyjęcie albo otrzymaniu zaproszenia! Nadal jestem jednak otwarty na obecność osób bez polskiego obywatelstwa - jeżeli udowodnią umiejętność posługiwania się językiem polskim.
PS. 3: Jesteśmy już na Facebooku: https://www.facebook.com/profile.php?id=100093256016064 !

4 years ago*

Comment has been collapsed.

Zrobiłem sobie prezent i skompletowałem osiągnięcia, a dla Was recenzja Neon Abyss. Przyjemnej lektury!

3 years ago
Permalink

Ten rok był dla mnie pod znakiem Świata Mroku. Oto recenzja ostatniego zaległego do ukończenia tytułu u mnie czyli Werewolf: the Apocalypse - Heart of the Forest. Przyjemnej lektury i wspaniałego roku 2022!

3 years ago
Permalink

Było tego sporo ostatnio na giveaway'ach, więc sam wyłapałem i zrecenzowałem: Innocent Girl. Przyjemnej lektury!

3 years ago
Permalink

Nie lubie, dzieki =)

3 years ago
Permalink

Ależ proszę, smacznego!

3 years ago
Permalink

Dufam azaliż, że może partyjkę pasjansa? Recenzja Regency Solitaire.

3 years ago
Permalink

No to ja chciałbym dołączyć jeśli można. Jakoś szczególnie nie gonię za stówą ale temat ciekawy :)

3 years ago
Permalink

Witam serdecznie, udało Ci się. Całość recenzji dostępna pod wartym obserwowania Kuratorem.

3 years ago
Permalink

Dzięki, obserwuję :D

3 years ago
Permalink

Ja także dziękuję!

3 years ago
Permalink

Krew, kryształy, piękna niewiasta czyli Bloodstained: Ritual of the Night.

3 years ago
Permalink

Kiedy rośniesz w siłę, rodzina rośnie w siłę. A będzie tego potrzeba w nierównym boju, oto jest Children of Morta.

3 years ago*
Permalink

Hej, obserwuję tego typu kuratorów, ale nie widziałem jeszcze w języku polskim :p
Małe pytanko, czy twój łączny czas danej gry można brać za jakiś wyznacznik, ile gra zajmuje do 100%? Czy po wymasterowaniu jeszcze sobie grasz?

3 years ago
Permalink

Hej. Z tym moim łącznym czasem to bywa tak, że raczej część godzin nabije mi program do wyrabiania kart, bo czasami tytuł czeka sobie w bibliotece aż do niego zajrzę miesiące czy lata, a karty... no wyrabiają się przy okazji. Wyjątkowo rzadko gram w grę po ukończeniu osiągnięć, ale zdarza się - choć w ramach wyjątku bardziej.

3 years ago
Permalink

Powiadają że to cebule są skąpe, a tu okazuje się, że to rzepy unikają płacenia podatków, głąby jedne. Recenzja Turnip Boy Commits Tax Evasion.

2 years ago
Permalink

Odgrzewany kotlet czyli gra którą ukończyłem wieki temu, ale recenzję napisałem dzisiaj. Oto Pretty Girls Mahjong Solitaire. A poza tym: mój pies ma dzisiaj urodziny!

2 years ago
Permalink

Deleted

This comment was deleted 2 years ago.

2 years ago
Permalink

To może coś świeżego, a wręcz odświeżającego? Bardzo dobra rzecz od studia Amanita czyli CHUCHEL. Zapraszam do lektury recenzji i do mojej grupy!

2 years ago
Permalink

Co powstanie ze skrzyżowania noweli wizualnej z grą typu Dopasuj 3? Odpowiedź to Kotodama: The 7 Mysteries of Fujisawa. Nagrodę za poprawną odpowiedź wyślę sobie sam pocztą, bo szybciej będzie.

2 years ago
Permalink

Wiosna przyszła, ale nie ma to związku z recenzją Evoland Legendary Edition.

2 years ago
Permalink

Niby nowa gra, ale jednak stara. Nadal jednak miodna w cholerę - prywatnie jak i w szerszym gronie! Mowa o Borderlands GOTY Enhanced. Przyjemnej lektury!

2 years ago
Permalink

Nie wiem czy na to czekaliście, ale ja czekałbym na recenzję takiego tytułu. Oto Hades.

2 years ago
Permalink

Jeżeli wydaje się komuś, że chodzenie do szkoły to żaden przywilej, to polecam przeczytać recenzję Dead or School.

2 years ago
Permalink

Czy aby nie czas na partyjkę pasjansa i ciut grabieży w zacnym celu? Recenzja Shadowhand: RPG Card Game.

2 years ago
Permalink

Można utoczyć komuś krwi, można też toczyć swój garb. A w House MD częstą diagnozą był toczeń? Za dużo wytoczonych ciężkich armat żartu? To wytoczcie mi proces! A propos toczenia, nowa recenzja czyli Katamari Damacy REROLL.

2 years ago
Permalink

Imię bywa zbieżne z ogólną charakterystyką, a szczególnie jak masz na imię Małpa. O co chodzi? Przeczytaj recenzję ENSLAVED™: Odyssey to the West™ Premium Edition, to się dowiesz.

2 years ago
Permalink

Dziś nauczyłem się nowego idiomu.

2 years ago
Permalink

O, to bardzo dobrze!

2 years ago
Permalink

Zastanawiałeś się, czy mogę dołączyć? Dziękuję Ci!

2 years ago
Permalink

Nie zastanawiałem się, skoro o tym wspomniałeś. Cóż, zadałeś sobie trud przepuszczenia pytania przez translator, to akurat widzę. Zastanawiam się czy reflektujesz na lekturę recenzji (poprzez translator, zapewne) czy raczej skusiły Cię... inne profity.

2 years ago
Permalink

Gdy w klawiaturze padną klawisze Alt, to jakoś nie chce się nic pisać - sprawdzone empirycznie. Ale koniec obcyndalania się, oto nowa recenzja czyli Karisvale.

2 years ago
Permalink

Podobno niektórzy mają wakacje - dla tych co nie mają jest za to bardzo wakacyjny tytuł (który zrecenzowałem!) czyli A Short Hike.

2 years ago
Permalink

Koniec wakacji, czas wziąć się za pisanie... A jeżeli jeszcze ktoś planuje, to podobno jest fajna wyspa w pobliżu Japonii, tylko często burze wstępują! Więcej w recenzji Tomb Raider (2013).

2 years ago
Permalink

Sign in through Steam to add a comment.