Zrobiłem sobie prezent i skompletowałem osiągnięcia, a dla Was recenzja Neon Abyss. Przyjemnej lektury!
Comment has been collapsed.
Ten rok był dla mnie pod znakiem Świata Mroku. Oto recenzja ostatniego zaległego do ukończenia tytułu u mnie czyli Werewolf: the Apocalypse - Heart of the Forest. Przyjemnej lektury i wspaniałego roku 2022!
Było tego sporo ostatnio na giveaway'ach, więc sam wyłapałem i zrecenzowałem: Innocent Girl. Przyjemnej lektury!
Dufam azaliż, że może partyjkę pasjansa? Recenzja Regency Solitaire.
Krew, kryształy, piękna niewiasta czyli Bloodstained: Ritual of the Night.
Kiedy rośniesz w siłę, rodzina rośnie w siłę. A będzie tego potrzeba w nierównym boju, oto jest Children of Morta.
Hej, obserwuję tego typu kuratorów, ale nie widziałem jeszcze w języku polskim :p
Małe pytanko, czy twój łączny czas danej gry można brać za jakiś wyznacznik, ile gra zajmuje do 100%? Czy po wymasterowaniu jeszcze sobie grasz?
Hej. Z tym moim łącznym czasem to bywa tak, że raczej część godzin nabije mi program do wyrabiania kart, bo czasami tytuł czeka sobie w bibliotece aż do niego zajrzę miesiące czy lata, a karty... no wyrabiają się przy okazji. Wyjątkowo rzadko gram w grę po ukończeniu osiągnięć, ale zdarza się - choć w ramach wyjątku bardziej.
Powiadają że to cebule są skąpe, a tu okazuje się, że to rzepy unikają płacenia podatków, głąby jedne. Recenzja Turnip Boy Commits Tax Evasion.
Odgrzewany kotlet czyli gra którą ukończyłem wieki temu, ale recenzję napisałem dzisiaj. Oto Pretty Girls Mahjong Solitaire. A poza tym: mój pies ma dzisiaj urodziny!
Co powstanie ze skrzyżowania noweli wizualnej z grą typu Dopasuj 3? Odpowiedź to Kotodama: The 7 Mysteries of Fujisawa. Nagrodę za poprawną odpowiedź wyślę sobie sam pocztą, bo szybciej będzie.
Wiosna przyszła, ale nie ma to związku z recenzją Evoland Legendary Edition.
Niby nowa gra, ale jednak stara. Nadal jednak miodna w cholerę - prywatnie jak i w szerszym gronie! Mowa o Borderlands GOTY Enhanced. Przyjemnej lektury!
Jeżeli wydaje się komuś, że chodzenie do szkoły to żaden przywilej, to polecam przeczytać recenzję Dead or School.
Czy aby nie czas na partyjkę pasjansa i ciut grabieży w zacnym celu? Recenzja Shadowhand: RPG Card Game.
Można utoczyć komuś krwi, można też toczyć swój garb. A w House MD częstą diagnozą był toczeń? Za dużo wytoczonych ciężkich armat żartu? To wytoczcie mi proces! A propos toczenia, nowa recenzja czyli Katamari Damacy REROLL.
Imię bywa zbieżne z ogólną charakterystyką, a szczególnie jak masz na imię Małpa. O co chodzi? Przeczytaj recenzję ENSLAVED™: Odyssey to the West™ Premium Edition, to się dowiesz.
Nie zastanawiałem się, skoro o tym wspomniałeś. Cóż, zadałeś sobie trud przepuszczenia pytania przez translator, to akurat widzę. Zastanawiam się czy reflektujesz na lekturę recenzji (poprzez translator, zapewne) czy raczej skusiły Cię... inne profity.
Podobno niektórzy mają wakacje - dla tych co nie mają jest za to bardzo wakacyjny tytuł (który zrecenzowałem!) czyli A Short Hike.
Koniec wakacji, czas wziąć się za pisanie... A jeżeli jeszcze ktoś planuje, to podobno jest fajna wyspa w pobliżu Japonii, tylko często burze wstępują! Więcej w recenzji Tomb Raider (2013).
18 Comments - Last post 42 minutes ago by RobbyRatpoison
151 Comments - Last post 2 hours ago by WaxWorm
107 Comments - Last post 10 hours ago by cpyd
16,594 Comments - Last post 10 hours ago by WaxWorm
1,081 Comments - Last post 11 hours ago by sensualshakti
17 Comments - Last post 13 hours ago by MarissaBlackwing
14 Comments - Last post 14 hours ago by davey360
17 Comments - Last post 3 minutes ago by YumoS
2,665 Comments - Last post 23 minutes ago by nellyneko
25 Comments - Last post 32 minutes ago by Ch1cWolf
127 Comments - Last post 46 minutes ago by Muonoit
985 Comments - Last post 54 minutes ago by Lugum
261 Comments - Last post 1 hour ago by BerkutS
873 Comments - Last post 1 hour ago by Swordoffury
Witam. Lubisz czytać recenzje gier? Interesuje Cię granie aby mieć wszystkie osiągnięcia i zastanawiasz się czy ten właśnie tytuł zapewni Ci dobre doznania w tym temacie? A może sam lubisz skrobnąć coś od siebie po zdobyciu kompletu? W takim razie zapraszam do mojej grupy Steam: https://steamcommunity.com/groups/rec100cheevo
Naturalnie przyda się też wsparcie jako obserwator mojego Kuratora: https://store.steampowered.com/curator/38123333/
PS.1: Obecnie recenzje są wyłącznie w języku polskim.
PS. 2: Z racji niemal inwazji osób nieznających języka polskiego postanowiłem wprowadzić rygor i teraz obecność w grupie jest możliwa tylko po zaakceptowaniu prośby o przyjęcie albo otrzymaniu zaproszenia! Nadal jestem jednak otwarty na obecność osób bez polskiego obywatelstwa - jeżeli udowodnią umiejętność posługiwania się językiem polskim.
PS. 3: Jesteśmy już na Facebooku: https://www.facebook.com/profile.php?id=100093256016064 !